U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Advies

Het uiterlijk speelt een belangrijke rol in ons dagelijkse leven. We worden in een fractie van een seconde op ons uiterlijk beoordeeld. Gevraagd of ongevraagd!

Aandacht besteden aan het uiterlijk heeft een aantal positieve uitwerkingen. Enerzijds is het in het belang van de persoon zelf. Mensen krijgen meer zelfvertrouwen wanneer zij blij zijn met zijn/haar uiterlijk.

Anderzijds maakt men een positievere indruk op derden.

Wat ook niet vergeten mag worden is dat we onbewust communiceren met ons uiterlijk. Uit onderzoek is gebleken dat het dragen van de juiste kleuren, een bepaalde haarstijl en make-up, karaktereigenschappen kan versterken. Denk hierbij aan; een zakelijke, toegankelijke, sterke etc uitstraling.

Als bedrijf heeft u er dus baat bij wanneer u en/of uw personeel de juiste informatie krijgt over zijn/haar uiterlijk. Men voelt zich prettiger en wordt positiever ontvangen.

I Do Make-Up geeft uw bedrijf graag een offerte op maat!

 

 


Bijzondere gelegenheden

I Do Make-Up biedt ook maatmerk voor bijzondere gelegenheden. Dit om uw personeel, klanten of gasten iets speciaals aan te bieden. Misschien heeft u zelf een origineel idee om uw gelegenheid een bijzonder tintje te geven. Mocht u enige inspiratie nodig hebben, dan vindt u hieronder enkele mogelijkheden waar de diensten van I Do Make-Up inzetbaar zijn.

Personeelsfeest

Bedrijfsopening

Jubileum

Kerstpakket (tegoedbon, geheel aanpasbaar)

Attentie (in de vorm van een gift card)