U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Bruidsstyling

I do of JAAA ik wil, dat is waarschijnlijk het antwoord wat je gegeven hebt op DE VRAAG. Of misschien heb je zelf het aanzoek gedaan?! Hoe dan ook, je gaat trouwen! Gefeliciteerd!

Op deze bijzondere dag in je leven wil je er op je best uitzien. Dat vraagt om extra aandacht voor alle details voor zowel je bruidskapsel als de bruidsmake-up. Ik kijk er naar uit om je daarin te helpen!

Voor tarieven klik hier.

Preview

Een preview is zeer aan te raden zodat we uitgebreid kunnen kijken naar de mogelijkheden en wensen. Door vooraf goede afspraken te maken hoe jouw perfecte look eruit komt te zien, voorkom je op de huwelijksdag zelf de nodige stress.

Tijdens deze preview of proefsessie zijn een foto van jou in je jurk, maar ook plaatjes van make-up en haarstijlen die je aanspreken erg belangrijk. Heb je zelf geen uitgesproken idee? Geen probleem, ik geef graag advies zodat ook jij uiteindelijk de beste versie van jezelf bent op jouw huwelijk.
 

Bruidsmake-up

Van 's morgens vroeg tot 's avonds laat in the picture. Zowel bij de fotograaf als bij alle gasten. 'Hoe zou ze eruit zien?' is de vraag die iedereen zich stelt. Dit vraagt om make-up die jou laat stralen en de hele dag goed blijft zitten!

Elke bruid is anders, heeft andere wensen, heeft een ander uiterlijk... Vanzelfsprekend dat de ene oogschaduw je ogen beter uit doet komen dan bij de ander. Daarom krijg je altijd make-up advies op maat binnen de stijl die jij in gedachten hebt. Op deze manier krijgt elke bruid haar unieke look.

Als je persoonlijke visagiste is het mijn doel om jouw plaatje werkelijkheid te laten worden op een zo ontspannen mogelijke manier. Tijdens het aanbrengen van de bruidsmake-up heb je even een rustmoment en de tijd voor jezelf op deze mooie, maar vaak spannende dag. Het belangrijkst is dat je er niet alleen oogverblindend uitziet, maar je ook zo voelt!

5Bruidskapsels

Bij het regelen van je trouwdag komt veel kijken. Veel zaken kunnen vooraf geregeld worden maar het bruidskapsel zal echt op de dag zelf gepland moeten worden. Er zijn dan 2 zaken erg belangrijk. Allereerst dat je zeker weet dat je een prachtige bruid zult zijn. Dat het resultaat is zoals in de preview is besproken. Daarnaast dat er in een zo ontspannen mogelijke sfeer gewerkt wordt.

Een trouwdag hoort een dag te zijn om nooit te vergeten en om nog lang met veel plezier aan terug te denken!

Voor tarieven klik hier.

 

Nuttige links:

Ga je trouwen? alle tips en informatie voor je bruiloft

Trouwen in de regio

Weddingpages