U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Workshops

Visagie Workshop

Leuk, creatief en leerzaam! I Do Make Up organiseert make-up workshops speciaal voor groepen vanaf 4 personen in de studio, bij jou thuis of op locatie! Een gezellig idee voor een vrijgezellenfeest, personeelsfeest, pre-wedding-party of zomaar een plezierig dagje/avondje voor de lol. Deze workshop is aanpasbaar voor de doelgroep, gelegenheid etc.

Hoe ziet een make-up workshop eruit? Alles komt aan bod; voorbereiding van de huid, een goede egale basis creëren, stap voor stap ogen opmaken, blush en natuurlijk lipstick. Tijdens de workshop krijg je persoonlijke tips over je gezichtsvorm, kleuren passend bij je ogen, huid etc.

Ook is er ruimte om vragen te stellen en krijg je uitleg over cosmetica producten. Waar dienen ze voor en waarom zit jouw make-up aan het einde van de avond overal behalve waar je het eerder hebt aangebracht! Duur van de workshop ca. 2,5 uur. 

Bij elke workshop ontvangt iedere deelnemer een leuk en bruikbaar presentje!

Vanaf 4 t/m 8 personen € 29,95 p.p.

Voor grotere of kleinere groepen wordt een offerte op maat gemaakt.

 

Workshop Kleur staat je goed!

Een gezellige en kleurrijke partij waarin je zult zien welke kleuren het best bij jou en je vriendinnen, buurvrouw, moeder, zus of collega's staan. Leer onder andere welke kleuren warm en koel zijn, maar ook hoe kleuren juist te combineren zijn.

Weet jij al welke kleuren jou het best staan? Ik ben benieuwd welk type jij bent! Ben je een echt elegant zomertype ,of past het enthousiaste lentetype beter bij je? Misschien ben je juist het spontane herfsttype of toch meer het verbluffende wintertype?

Aan het einde weet jij welke kleuren jou het meest laten stralen. Niet alleen leuk, maar ook erg praktisch wanneer je de volgende keer gaat winkelen voor een nieuwe outfit!

Bij elke workshop kan vrijblijvend een kleurenwaaier worden aangeschaft.

Vanaf 3 t/m 6 personen € 40,- p.p

Voor grotere of kleinere groepen wordt er een offerte op maat gemaakt.

 

Combi workshop make-up en kleur

Kun je niet kiezen tussen bovenstaande workshops? Of zoek je een activiteit die gezellig, afwisselend & leerzaam is en wat meer tijd in beslag neemt? Bovenstaande 2 workshops zijn ook in combinatie te boeken.

Bij het boeken van deze workshop ontvang je ook nog eens een aantrekkelijke korting:

Vanaf 3 t/m 6 personen geen € 69,95 p.p. maar € 59,95 p.p.

 

Persoonlijke kleurenanalyse

Een kleurenanalyse is het in kaart brengen van je natuurlijke kleuring, gebaseerd op je ogen, huid en haar om zo te bepalen welke kleuren kleding en make-up het beste bij je passen. Hierdoor wordt je uitstraling een harmonieus geheel en is je persoonlijke totaalbeeld de eerste blikvanger, in plaats van je kleding. Bij een persoonlijke kleurenanalyse beperken we ons niet tot enkel de hoofdseizoenen, maar gaan we verder zodat aan het einde van de analyse precies duidelijk is welke kleuren het best bij jou matchen. 

Daarnaast ontvang je een luxe persoonlijke kleurenwaaier twv € 30,- en er wordt samen met u een make-up gezet, passend bij je uiterlijke kenmerken. 

Prijs per persoon: € 100,- duur van de analyse ca. 2 uur.